Skadade tänder....

Idag på eftermiddagen ringde skolan & meddelade att Edwin sprungit ihop med en kompis & olyckligtvis slagit i sina framtänder i överkäken.

Stängde ner allt på jobbet & åkte till förskolan för att hämta Edwin, & när jag kom fram satt han i deras rum med en blöt blodig tuss i munnen, &  det såg otäckt ut just i första anblicken. För det såg ut att aldrig vilja sluta blöda.

Vi tog & åkte upp till tandläkaren så dom skulle kolla upp hans tänder, men när vi kom fram meddelades det oss att tandläkaren var sjuk. Men lyckligtvis så fanns där en sköterska som kunde ta röntgenbilder  på tänderna, å vad duktig hon var med barn. Hon lyckades med nått ingen annan har gjort tidigare. Edwin har alltid vägrat att sitta i tandläkarstolen utan mig, men inte denna gången allt gick jätte bra.

När röntgen var klar kollade hon lite men tyckte det såg okey ut, men för säkerhetsskull skall en tandläkare kolla på bilderna imorgon & är det något så skulle dom höra av sig. Sedan bar det hem för att ringa försäkringsbolaget så vi får skadan dokumenterad ifall det händer nått i framtiden.

Så nu sitter han i soffan kolar på tv & ritar lite. Han verkar lite hängig. Men det går väl över hoppas jag.

Nä nu vankas det middag.. Vad nu det skall bli.??..Har inte en susning....

Ha dé gött .....

Kommentarer
Postat av: J

Aow Aow Aow! Stackars E.... Hoppas att han får behålla gaddarna :)



Syns i morrn!

2008-11-05 @ 21:40:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0