Ozzy har återkommit....

Tur man har snälla grannar. Ozzy har nu återkommit , han hadde kommit slokörat tillbaka ...Den lilla rackar´n

Slutet gott allting gott...

Ha dé gött....

Hund efterlyses....

Våran hund Ozzy stack för oss i morse, så är det någon i Storuman som ser en svart/vit bordercollie långhårig så hör gärna av Er. Jag har varit ute & letat honom i 1 ½ timma nu, men han är puts väck. Som uppslukad av jorden. Han har aldrig varit borta så här förrut. Så man är lite orolig.

Edwin é jätte ledsen & ville inte gå till skolan, men  men. Vi får hoppas på det bästa.

Nä nu är det dax att släppa nattkopplingen på telefon. Så ni får

Ha dé gött....

Tisdag , mulet & grått....

Ja snöflingorna hägrar i luften , dé blåser ishavs vindar så nu knackar vintern på, i fulla drag. I morse var det långkallingar, mössa å vantar som sattes på både mig & Edwin. Burr, burr

Nu måste jag nog ta å jobba lite åxo. Så

Ha dé gött


Måndag morgon !!!

Ett kort inlägg. Vill bara meddela att just nu kommer det snöflingor.....

Ha dé gött...burr,burrr

Söndag morgon...

Gårdagen gick över förväntat, en strid ström av folk. Härligt. På eftermiddagen började det att blåsa rejält så vi & våra saker höll på att blåsa bort. Frös gjorde vi åxå men kul hadde vi.

Lite sur blev jag när jag & Edwin skulle åka ut & plocka ner våra plackat som vi hadde satt upp på morgonen . En av dom var stulen. Så dåligt..Vem vill stjäla en skylt med texten Loppis kl: 11 på å en pil åt vårat hus.....Ja ja sånnt folk.

Det slog mig i morse att snart är dé ju Halloween  & då är dé ju dax för barnen med party. Få se om jag får Edwin till att vilja klä ut sig. Det gick bra förra året fram tills vi satt i bilen å skulle gå ut.

Ja idag blåser det som saggt så man skall nog höst hålla sig inne. Jag hadde tänkt att gå ut å kratta (synd,hihi) men dé går ju inte. ingen idé i denna storm.

Nä nu blir dé duschen å sen vet i katten vad vi hittar på , jo nu vet jag vi skall fortsätta att göra vår Designa din egen klocka på few.se  Tomten kommer ju snart så dé é ju bra julklapps tips ..........






Ha dé gött....

Ja då var dé Lördag !!!

Å Loopis här på STRANDVÄGEN 31 i Storuman...Från klockan: 11.00...VÄLKOMMNA !!!



PS: skulle det regna ingen fara. Marita har tak, så vi kör så dé ryker.......




Ha dé gött !!!

Då var dé Fredag igen !!!!

Underbart !!! Det har i stora hela varit en toppen vecka .... Så nu laddar jag för morgondagens loppis !!

Jag har snart rensat ut halva huset tror jag på saker vi inte behöver längre. Gud vad man sparar på sig. Gött med rensningar emellanåt.

Å hösten har kommit med storm steg, hittade en kanon fin bild på V.K taget av en Tom Juslin , kolla här bara



Tärnafjällen, Storuman

Nä nu hägrar jobbet, men en påminnelse igen:

LOPPIS PÅ STRANDVÄGEN 31 I STORUMAN . IMORGON LÖRDAG FRÅN 11.00-17.00

Ha dé gött !!!


GRATTIS JENNIE !!!!!!!!!



Jennie skrapade fram tre klöversymboler på en superTrisslott och fick åka ner till Stockholm och skrapa på anrika Berns Salonger. Under torsdagen skrapade hon fram 10 000 kronor per månad i 15 år, totalt 1,8 miljoner kronor (skattat och klart).

Grattis till hela familjen från oss !!!!





Ha dé gött ....




LYCKA TILL JENNIE !!!!!!

Ja vi måste bara från hela våran familj få önska Jennie lycka till imorgon när hon skall iväg till storstaden å skrapa sin  Super triss lott . Hejja Jennie !!!




Ha dé gött !!!!

I dag är dé Onsdag...

Härligt att nu veckan börjar gå mot sitt slut, mycket planering hemma, inför Loppisen på Lördag. Men igår var vi hos Erika å hälsade på, fick träffa Svenne , å man såg hur bra han trivdes där.

Sedan åkte vi hem för att sätta oss å kolla igen på Designa din egen klocka på few.se
jag har svårt att bestämma mig hur jag vill att min skall se ut. Får väl testa några gånger till.

Just nu är dé lugnt på jobbet, bättre än igår. Har börjat sätta upp lite reklam lappar om Loppisen skall åka ut med en bunt i kväll.

Attans nu fick jag idé torka, vad skall jag skriva....hmhm jag kanske inte borde sitta å knappra här nu utan jobba istället...eller ???

Men testa Ni,  gå in på

Designa din egen klocka på few.se

Dé va jätte sköj.

Å en liten påminnelse, glöm inte att det är:

LOPPIS PÅ STRANDVÄGEN 31 I STORUMAN, LÖRDAGEN DEN 090926

Ha dé gött......

Detta var ju kul...

Jo att försöka göra en egen design på en klocka Designa din egen klocka på few.se

Det var skithäftigt , jag å Edwin hade väl inte samma smak men att kunna fixa till en klocka som man önskar få den själv. Kul...

Annars är väl vädret inte så mycket att skryta med , just nu häll regnar det, men det är ändå 10 gradet +. Jobbet idag började inte bra, finns vissa saker som gör att man lätt skulle behöva sig en
Pulsmätare .

Nog saggt om den saken. Ikväll skall vi ta en tur jag & Edwin ner till våran goda vän Erika & dels hälsa på Svenne som nu har bott där i en vecka. Men sedan så är Edwin väldigt sugen på att få låna sig ett tv spel...Hm vi får väl se vad det blir för något.

Nä nu börjar folk komma tillbaka från lunch så Ni får

Ha dé gött....

PS: Glöm nu inte.  ATT LÖRDAGEN DEN 2009-09-26 PÅ  STRANDVÄGEN 31 I STORUMAN É DÉ LOPPIS !!

I går var dé...

Bordsloppis i Skarven, det började bra en strid ström med folk fram till 13.00 tiden ungefär. Sedan mattades det av å var lungt till 17.00. Då vi packade ihop å åkte hem. Lite grejer fick jag bort. Men men.

Lördag den 20090926 försöker vi igen. Då är det Loppis på Strandvägen 31 i Storuman, från kl: 11.00

Nä nu är dé jobb som gäller, så Ni

Får ha dé gött......

Ja just det Edwin skall ju börja med klocka å jag har hittat en kanon bra sida med snygga klockor , klicka in på länken nedan så får Ni se





Designa din egen klocka på few.se

Men idag är...

Han pigg å full fart på igen. Han somnade på soffan vid 16.30 sov där hela natten å vaknade vid 06,30 kom då in till mig i sängen, sen låg vi å mys pyste till 9-tiden....

Så imorgon går vi till skola & jobb igen, dom skall ju ta skolkort i morgon, så ikväll blir dé till att plocka fram lite finkläder..

 Ja jag har en kraftig pappa sjuk period just nu. Hua ligen vad jag saknar honom. Pratade med han i Måndags å han var jätte pigg. Hade varit på 100-års kalas m.m så dé va skönt....

 

Nä nu vet jag inte vad jag skall skriva riktigt. Jo förresten på Söndag åker jag till Skarven på bordsloppis. Har hyrt mig 2 bord där å skall försöka att få bort lite smått å gott. Loppis var kul tyckte jag. Jag älskar att tjöta med massa folk.... Härligt...Ska bli sköj...

 

Nä nu skall jag göra nått, vet inte vad bara, såå Ni får

 

Ha dé gött....


Edwin é sjuk....

Ja stackar´n fick hämta honom från skolan idag kl 11.30. Hög feber 39,5 grader, täpt i näsan & ont i halsen....

Så nu ligger han på soffan å bara slappar & kollar på tv. Visserligen hade jag haft 39,5 i feber så hade jag varit däckad, men icke denna lille kille.

Kallt har dé åxå blivit. Hörde på nyheterna att på Fredag skulle det bli regn med snöinslag..Jo ni läste rätt, snööööö. Men som tur é så kommer dé ju inte att ligga kvar...(förhoppningsvis)

Nä jag får ta å lägga ut lite sommarbilder tror jag, så man får upp lite värme....

 Varmt å gött...

 Mattes lille snygging, å gud vad kul han tycker dé é å spåra svamp. Han blir alldeles tokig....



Å Svenne den lille katten som är Elins har vi just nu på uppfostring hos min goda vän & kollega Erika  , det började med att han är så bitig, han kan helt plötsligt hoppa på en å bitas, så då skall vi nu testa om Erika´s katter som hon har kan tukta Svenne lite.
 Lille Svenne, som visserligen nu är större, men även jobbigare. Så även Ozzy tycker dé é lite lugnt å skönt just nu. För Svenne var på å bet honom åxå...

Nä nu skall jag laga lite middag till mig & Edwin, idag blir dé köttsoppa, mumma....(Edwin trycker iåförsig i sig 3:dje glassen nu, men men )

Ha dé gött


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA !!!

Jo Idag fyller min underbara far 87 år... Många GRATTIS kramar till dig. ÄLSKAR DIG !!

Även igår vad det kalas då fyllde gubbens mamma år, så då bjöds det på suveränt go tårta å trevligt sällskap....

Annars har helgen varit lugn. I Lördags var jag på badhuset med Edwin, han plaskade på som den värsta fisk. Han har blivit jätte duktig på att simma. Vågar sig smått ut på den djupa delen....

Lite betänksam blev jag på badhusets upplägg. Det första du möts av i foajen i badhuset är en lapp.

" Du badar på egen risk " Ehhh, ja jag vet inte riktigt vad man säger åt detta men inte tycker jag det låter bra. Sedan har jag ju aldrig tidigare varit med om att badvakter går omkring fullt påklädda. För i min värd så är man badvakt skall man ju sitta ute vid bassängerna i badkläder, för att snabbt kunna hjälpa till om något händer, eller ?? har jag fel ??

Nä nu måste jag sätta igång å jobba så Ni får

Ha dé gött

Han é för söt....

Woopa, Woppa....

Ja nu har jag börjat Woopa. Gå in på woppa.se å kolla det är jätte kul. Å pengar kan man tjäna inte illa alls. En enkel & kanon bra sida inga svårigheter alls.



Upp å hoppa nu skall vi alla börja Woppa

http://www.woopa.se

Ha dé gött

Jaha då var dé....

Söndag igen då. Helgen har först i går Lördag besått i jobb. Var på jobbet mellan 07.00-15.00 å fick bort en heldel så det känns skönt. Edwin var med mig . Sedan var det hem fixa middag å isäng.

Idag var det först en slappar dag. Hahah vi vaknade 09.30 ååå dé var skönt. Vaknade utav att Edwin ropade från sitt rum- mamma !!! är du vaken ??? Så då var dé bara att stiga upp.

Vi gav oss sedan av på  en cykeltur jag å Edwin som slutade på badsjön där vi satt å njöt av det fina vädret. Sedan for Edwin iväg till några kompisar å kollade på en film om hopp.

Måste bara visa. Jag har tagit ett kort på våran framsida , kolla så snyggt !!



 Helt självklart !!!!

Mörkret faller tidigt nu å snabbt går det. Runt 20.00 ungefär ser dé ut så här hos oss.

 

 Vårt lilla hus troll som vaktar oss om nätterna....

Nä nu skall jag gå igenom min mail. Många som mailat mig om barnkläderna. Kul !!! Anonserat har jag gjort lite här å var så många hör av sig.

Nä nu


Får Ni

Ha dé gött.....


Nu var jag här igen...

Ja nu var dé några dagar sedan sist, men tiden går så otroligt fort så man hinner ju knappt mé själv. Edwin har ju börjat 1:an nu så nu har dé börjat mé läxläsning, & i Måndags fick han sin första läxa. Hm, matte.... Inte mitt starkaste ämne men han klarade detta galant helt själv.

Ja som ni förstår så gick ju loppisen i helgen över förväntat. Mycket folk, & mycket roligt folk. Så detta gav mersmak, så nu skall vi även vara med på en bordsloppis i Skarven den 20:de September. Kul

Fullt pådrag är dé även på jobbet, så där har vi inte många andningspauser just nu .

Igår gick strömmen här i Storuman för andra gången på mindre än en vecka. Det började så fint vid lunch med ösregn & dunder å brak. En riktig åskknall. Sen gick dé några timmar, jag tror dé var vid 16,15 som strömmen försvann. Å den var borta till 19,30.

Så dé blev ingen middag igår utan vi gick ut på baksidan å grillade lite körv, snaling som min pappa säger.

 Gubben & Edwin

Nu har även mina blommor börjat ta fart, ja dé var så dax. I September, ja då kommer dom när dé snart é dax att plocka bort dom innan snön kommer



 Blommor på framsidan som jag fått av Edwin´s faster Monika. Tur vi har henne så dé blommar lite här iallafall. Kram på dig Monika

 Dessa är mina, å hade sommaren varit bättre så skulle dom ha varit nästan helt uppe nu. Men men man får va nöjd ....

Jag har även just nu suttit å laggt in en annons på blocket. Jättefina barnkläder gå in å kolla vettja...

Nä nu skall man hoppa in i duschen, så ni får

Ha dé gött....

 Storfiskar´n


RSS 2.0