Stolt !! Ja man kan ju inte va....

Annat när man sitter framför tv´n på Lördagskvällen & kollar in körslaget. Ja som kommande från Uddevalla så sträcker jag lite extra på mig just nu. Härligt är dé ju att se...Uddevalla kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta...Havet, klipporna, strandpromenaden m.m
Å inte hade jag en  aning om att Alf Gillberg kunde sjunga... ja där ser man....Gött !!
En härlig kupp från Uddevallas Team...Yea!!Ja Ni är kanon duktiga allihopa. Uddevalla har alltid varit en stor musikstad med många bra killar & tjejer. Så heja heja Team Uddevalla !!!

Här har vi varit på långpromenader både igår Lördag & idag Söndag, igår var Edwin för lat för att gå så vi drog honom på bobben. Det har varit underbart väder nära noll så det är inte kallt. Idag har det visserligen blåst enheldel men det var skönt ändå.
Kom igen då, dra mig nu......
Hjälp jag rammlade av......
Hör du, va vad dé.....???
Men matte sluta nu.... jag vill inte va mé på bild......
Dansar för fullt till musiken på tv´n
Ozzy é mé på en sväng om.....
Yea dé svänger ju.....

Idag så fick allt Edwin gå när vi skulle ut på promenad, puh vad han pustade. Men tillslut så gick dé bra dé finns ju så mycket att greja mé i skogen....
Jag vill ha denna.....
Å hejåhå....

Nu är Edwin & gubben å kollar på hockey, så det är tyst & lungt här ett tag nu. Skall börja förbereda middagen & senare ikväll är dé hockeyträning för Edwin.

Nä nu får dé va bra för idag. Håller tummarna för Er i Team Uddevalla !!!!  Ha dé gött !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0