Ja nu närmar sig...

Vintern med stormsteg, det fick vi erfara i morse när flingorna dalade ner från ovan.... Tur var det väl att det var med inslag av regn så det la sig inte men jag kollade på våra vädergudar på tv nu & på Söndag skall det tydligen både blåsa & snöa.

Körde lite sök med Ozzy, igår kväll han fick söka det bästa han vet (eller näst bästa, det bästa är ju jag....) blodpudding. Å gissa hur bra det gick....Kanon å han lös av lycka i mörkret för det var kolsvart när vi var ute. Så bilderna blev inte så lysande. Som ni ser är det en fullt konsentrerad Ozzy. Sedan körde vi utan koppel vägen hem & det gick även detta kanon, han var fullt medveten om att matte hade godsaker i fickan.

Det har ju varit kollegan Jenny´s tur att ha fika vecka på jobbet & detta har hon skött galant tycker jag , men mandomsprovet får hon på Fredag, för då vankas dé gofika å då é dé upp till bevis !!!!!!

Go frukt att funnits hela veckan å det är jätte viktigt att dé finns både banan & apelsin finns tillgängligt pluss mycket mera .

Nä nu har Edwin fått nått fnatt, en bok har vikit sig & han är alldeles förtvivlad, så dé är nog dax att stoppa i säng honom.

Så till nästa gång

Ha dé gött.......



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0