Underbara små liv....

Ja dé har vi stött på idag jag & Edwin. Vi åkte ner till Barsele i eftermiddag & besökte våran vän, som har några stycken små sötnosar....


Det känns jätte kul att få lägga in andra videor än bara hockey...Men kolla på dessa... så söta dom é.....Tog några gulliga kort åxå....
Ja Ni man blir ju alldeles sjuk när man ser dom små liven, men tur att man har en spärr mot små söta ting å den spärren é gubben min. Han vill absolut inte ha katt....

Å dessa underbara liv kan Ni även hitta på Månhedens

Nä nu har Edwin kompisen Linus här & dom har bestämt att vi skall äta våfflor till middag så dé é väl bara att sätta igång....

Så ha dé gött

Snö på Västkusten....

Ja herregud nu verkar dé verkligen som om Västkustborna har snöat in...Har smsat men min goda vän Maria å mina bröder nu på morgonen å dom är om man får uttrycka sig så. Insnöade.....Lite kul tycker jag ju faktiskt att dé é...

Eftersom endel alltid har saggt att jag varit tokig som flyttat till Norrland där dé alltid är kallt & mycket snö....Å nu finns det mycket snö även på Västkusten. Dom har vad jag kan förstå fått mycket mera än vad vi har idag....Detta är baksidan av min kompis Marias hus, jag fick även ett kort från min bror Garry men det gick inte att lägga upp ...Mysko
Veckan har ju bestått av hockeyträningar, å nu till veckan blir ännu tuffare ....Nu gäller dé att träna inför matchen den 2010-02-28   i Lycksele

 Sebbe tar sig en vilopaus...


 Å här tar sig Edwin en paus...

Sedan vill jag även att Ni som månar om djur & vill undvika att hamna i klorna på en som vanvårdar sina djur skall klicka på denna länken  Nej till vanvård av djur ..  

Detta är en varning till alla uppfödare & köpare av både hundar & katter. Anledningen till att jag skriver detta är att min goda vän  har hamnat i klorna på just en sådan här person. Min vän  som föder upp katter sålde 2 stycken katter till en person som vanvårdade dom ..Som tur var så fick min vän vetskap om detta å med mycket pusslande så kunde hon ta tillbaka sina djur...Klicka på länken å läs det som står. Nej till vanvård av djur ..
 

Själv vill jag bara uttrycka mig så här till denna människan som köpte min väns katter.... Fy fan för dig...!!! Jag vill skriva mer men ...det är nog bäst att jag låter bli....

Men Ni som månar om djur Ni kan ju ta denna länk & sprida vidare så vi kan försöka få stopp på denna människa. Det är inte första gången hon vanvårdar djur !!!

Nä nu skall jag jaga upp Edwin vi skall åka ner & hälsa på just min vän  i eftermiddag (om bilen startar -25 grader)

Så Ni får ha dé gött....

Ja nu var dé ett tag sedan...

IGEN !! som jag skrev lite om oss. Men nu är dé mycket hockey. Som vanligt. Skolan går väl ganska bra för Edwin, lite problem finns väl men det finns väl hos alla.

Just nu laddar killarna för match i Lycksele den 2010-02-28 , ujujuj vas kul dé skall bli.... Kan Ni tänka Er...Edwin på plan å mamma sitter på läktaren lugn å fin....jojojo.......

Edwin gillar ju även hårdrock så i bilen en dag kunde dé låta så här .....Å i Söndags var dé ju dags igen för vanlig Tre kronors hockey träning där man nu laddar inför matchenOch nu i Onsdags var det dags för hockey träning med U10 det var ganska anorlunda träning, lite tuffare & hårdare men väldigt nyttigtTräningen avslutades med ett staffet varv runt isladan.....

Underbart, jag tycker att det skall bli gör kul att få åka med å se lillkillen spela match. En annan sak som är underbart just nu är att min far har repat sig lite jag håller koll på han varje dag med samtal. Å än så länge har jag hoppet att han klarar detta ett tag till...

Kram på Er alla där ute....

Nu skall vovven ut

Ha dé gött ...Storuman får GULD !!!!!

Man kan ju inte annat än att säga !!! GRATTIS BJÖRN !!!!!

Hälsar hela vår familj !!!Bilden tagen av GP´s Jan Erik Henriksson/SCANPIX


Jag vill åxå skicka ett stort Grattis till min bror Chris som idag fyller år !!! Grattis på dig !!

Svara inte på mobilen om....

0188432200

Jahopp, så var jag också drabbad, nummer 0188432200 ringde mig och jag svarade såklart inte. Och efter lite googlande så fick jag reda på att det är ett sånt där nummer som drar typ 100 kr/min om man ringer upp (vet ej om de gör det om man svarar).

Så svara INTE om nummer 0188432200 ringer dig och ring absolut inte upp!

Sen pep telefon å det fanns ett meddelande som var ganska kryptiskt.....hmhm


Måste bara skryta lite...

Detta inslag är taget helt ifrån www.bohuslaningen.se...

Bände vände matchen

UDDEVALLA

Andreas Bände var kvällens hjälte i Agnebergshallen. Målvaktens svettiga straffräddning i slutminuterna räddade Kropps seger.
– Bände vinner matchen åt oss idag, säger Martin Frändesjö, tränare.

Relaterat

Kropps mot Andertorp

Bände såg rejält nöjd ut efter Kroppskulturs seger mot Andertorp. Nyduschad i spelargången förklarade matchhjälten hur han tänkte inför den avgörande straffräddningen som räddade lördagen åt Kropps 57 minuter in i matchen.
– Jag tänkte att nu har jag lyft på benet de senaste 50 minuterna, nu gör jag det inte igen. Det var lite av en chansning, men det funkade, säger han.
Bände höll fötterna på marken, räddade och behöll den oavgjorda ställningen åt Kropps. Två kontringar senare hade laget säkrat segern med 24-22.
Andreas Bände hade en stor dag. I slutet av den första halvleken började målvakten framföra en kusligt lik imitation av en stenmur. Han tog frilägen, distansskott och straffar och såg helt omutbar ut. Huvudpersonen själv valde ödmjukt att lyfta fram lagkamraternas försvarsarbete som nyckeln till hans storspel.
– Jag fick väldigt bra hjälp. De höll det tight. Sen fick jag några räddningar och kommer in i den där zonen där man vill hamna, säger Andreas Bände.
Martin Frändesjö konstaterade att målvakter kan vara bra att ha ibland.
– Han gjorde ett par riktigt bra räddningar i slutet. Det är tack vare dem som vi vågar spela ut de sista minuterna, säger han.
Rasade i andra halvlek
Kropps borde ha avgjort matchen långt tidigare. Laget spelade ett stundtals fantasirikt anfallsspel och drog ifrån Andertorp, som förlitade sig på storskytten Maximilian Jonsson. En kvart in i andra halvlek ledde Kropps med 19-14 och segern såg säker ut. Men som så många gånger tidigare under vintern tappade man en stor ledning i slutet på andra halvlek. Tio minuter senare hade Anderstorp gått ikapp och förbi till 21-22.
– Vi har fem mål upp och tappar. Det ska inte hända och det är något vi måste förbättra till nästa säsong. Jag tror vi slappnar av lite för mycket, samtidigt som vi vilar Johan Svernling, som är väldigt viktigt i försvaret, säger Martin Frändesjö.
Johanssons sorti
Matchen var avskedsföreställning på hemmaplan för högersexan Tobias Johansson. 20-åringen gjorde en värdig sorti och blev bäste målskytt i Kropps tillsammans med Johan Svernling.
– Det är lite tråkigt att sticka, men samtidigt ska det bli kul att komma tillbaka till Sävehof. Jag gillar att jag fortfarande inte förlorat i Agnebergshallen, säger han.
Tobias Johansson återvänder nu till Elitserien, men utesluter inte en framtida återkomst till Kropps.
– Det är nog ganska liten chans att jag kommer tillbaka redan nästa år. Men om ett, två år så kanske. Blir jag klubblös är Kropps definitivt ett bra alternativ, säger Tobias Johansson.

Martin Johansson 0522 - 99000 martin.johansson@bohuslaningen.se

Inte annat än att man är stolt... Man är ju en STOLT Faster !!!!

Grattis Andreas... Kanon !!!

Många kramar från faster Marita med familj.....''


Ha dé gött ...

RSS 2.0