Ja om vi då......

Fortsätter på föregående inlägg så var det ju krattning, ja denna eviga syssla både höst & vår man krattar, krattar & krattar går sedan in & några timmar senare så har träden, dom rackarna skakat av sig lika mycket igen.

Som saggt så hade ju E sin skolkompis L här på besök hela dagen här håller dom på med , ja jag vet inte riktigt om det är nån dans av nått slag....Även grannen med barn var ute i det fina vädret

Gubben höll för det mesta sig inne i garaget & grejade med sina skotrar som han lagar upp inför vinterns tävlingar, han kör ju veteranskoter tävlingar . Ozzy har fått en ny favorit att tugga på när vi är ute, nu när inga blåbär finns längre skyndar han sig att snappa åt sig en klase rönnbär. Ja han är som tokig i dom.

Ikväll var det ju hockeyträning med Björnligan, gubben var med som tränare ikväll till E´s stora förtjusning, & allt gick jättebra Uppladdning innan träningen, då ser man så här glad ut. här får dom träna tekning, det är inte lätt dé där.
E´s tur att teka. Här är det lite puckfajt mot pappasnygg dragning.
Ja ja vissa får man ju dra med sig på träningen, M tar tillfället att få åka snålskjuss med E´s pappa. Dé är dumt att ta ut sig i onödan om man ej behöver.Idag var det hockeykompisen L´s tur att vara målvakt, jodå bakom dessa skydd finns en liten pöjk. Å han var jätte duktig.  Nästa gång är det E´s tur att vara målvakt, vojne vojne. Jag vet inte ens hur man tar på sånna skydd...Puh. Ja ja det får bli den Söndagens huvudvärk.

Nä nu skall jag stoppa E i säng efter att han har fikat smörgås & O´boy.

Så tills nästa gång

Ha dé gött......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0